Royal-Jelly

Royal-Jelly

Wat is royal jelly?

Royal jelly is een dikke, melkachtige substantie die wordt geproduceerd door speciale klieren in de kop van honingbijen. Het wordt gevoed aan de larven van de bijenkoningin en is ook het voedsel dat de koningin gedurende haar hele leven eet. Royal jelly is rijk aan voedingsstoffen, waaronder eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen.

Royal jelly wordt beschouwd als een superfood vanwege de vele gezondheidsvoordelen die het kan bieden. Het kan helpen bij het verbeteren van de huidgezondheid, het reguleren van het immuunsysteem, het verlagen van het cholesterolgehalte, het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van de hersenfunctie. Het wordt vaak gebruikt als voedingssupplement en is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder capsules, vloeistoffen en crèmes.

Het is belangrijk op te merken dat sommige mensen allergisch kunnen zijn voor royal jelly en dat het gebruik ervan bijwerkingen kan veroorzaken, zoals huiduitslag, astma en anafylaxie. Mensen die allergisch zijn voor bijenproducten moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van royal jelly en het gebruik ervan vermijden als ze een allergische reactie ervaren.

Royal-Jelly kopen

Royal-Jelly kunt u eenvoudige en snel kopen via onze webshop. Daar hebben wij een ruim assortiment aan honingproducten meestal gewoon op voorraad.

 

  • Honing is verkrijgbaar in potjes van 50, 250, 350 en 450 gram.
  • Bijenpollen in handige bakes van 150 gram
  • Hakhoning in bakjes van 140 gram
  • Royal Jelly in potjes van 40 ml
  • Propolis Tinctuur in flesjes van 30 ml
  • Raathoning in bakjes op gewicht
  • Honingazijn in flesjes van 250ml

 

Via de volgende link kunt u online Royal-Jelly kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.