Raathoning

Raathoning

Wat is raathoning?

Raathoning is een type honing dat wordt verkregen door de honingraten te oogsten en te verkopen in hun natuurlijke vorm, inclusief de bijenwasraat waarin de honing wordt opgeslagen. Het is een vorm van onbewerkte honing en heeft een kenmerkende textuur en smaak.

Raathoning wordt geproduceerd door bijen die nectar van bloemen verzamelen en omzetten in honing. Deze honing wordt opgeslagen in honingraten die zijn gemaakt van bijenwas. Bijenwas is een natuurlijk product dat wordt geproduceerd door bijen uit speciale klieren op hun buik. Ze gebruiken bijenwas om de honingraten te bouwen en te vullen met honing.

Raathoning is onbewerkte honing omdat het niet is gefilterd of verhit, wat betekent dat het alle natuurlijke voedingsstoffen en enzymen bevat die van nature in honing voorkomen. Het heeft een karakteristieke textuur en smaak vanwege de aanwezigheid van de bijenwasraat in de honing.

Raathoning wordt vaak beschouwd als een delicatesse en kan worden gegeten als een traktatie op zichzelf of worden gebruikt als ingrediënt in verschillende recepten, zoals desserts en gebak. Het wordt ook gewaardeerd vanwege de gezondheidsvoordelen die het biedt, waaronder antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen en een hoog gehalte aan antioxidanten.

Raathoning kopen

Raathoning kunt u eenvoudige en snel kopen via onze webshop. Daar hebben wij een ruim assortiment aan honingproducten meestal gewoon op voorraad.

 

  • Honing is verkrijgbaar in potjes van 50, 250, 350 en 450 gram.
  • Bijenpollen in handige bakes van 150 gram
  • Hakhoning in bakjes van 140 gram
  • Royal Jelly in potjes van 40 ml
  • Propolis Tinctuur in flesjes van 30 ml
  • Raathoning in bakjes op gewicht
  • Honingazijn in flesjes van 250ml

 

Via de volgende link kunt u online Raathoning kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.